en sjukt rolig vecka







 saknar er redan!


lillan är här

nu har det kommit, nea och ankan! =) sjukt bruna oxå så det nästan ser läskigt ut när man ser mig, bara kineserna som tycker det är snyggt med spöken antar jag.Idag har vi shoppat lite, eller försökt..vi blev typ bannlysta från marknaden då vi prutade för mkt=) sen var vi i chaoyang park o sprang i ett upplåsbart hamsterhjul eller liknade, sjukt skoj. nu blir det lite champagne som jag fått av brudarna, med jordgubbar till, o sen thai-middag med lite folk. äntigen helg igen!! oliver är dock lite sjuk o ligger i sängen...han blir rätt ynklig mär han är sjuk men jag har serverat smörgås och juice så imorrn är han nog frisk igen=)


puss puss!


lite skillnad...utsiktet från vårt fönster


Förra veckan

Idag

Man kan ju tro att det är regnväder på sista bilden men nej. Det är runt 25 grader varmt och "sol". Solen är dock täckt med fet smogg. Ganska sjukt.

Idag ligger jag lite extra länge i sängen. Var 4 tjejer som va här o vi lagade mat och drack en hel del vin, sen vidare till q-bar och efter det kollade vi in Kokomo för deras rooftopbar hade sommaröppning igår, så nice! Det spelades gamla 80tals hits och blev sjukt mkt dans o sen kebab..

puss!

en tisdag


lite bläckfisk kan va gott

handla kaninbur

gulligull

Glad Påsk!

Då var det fredag igen då. Sitter o väntar på Cathrine som kommer hit o käkar, det bli sallad, kyckling och hummus..och vin såklart! Dumbo har varit hos doktorn och han mår bara bra. Vi vet inte än om det är en pojke för det har inte börjat visa sig ännu där nere men jag tippar på att det är en liten pojk. Han äter som en häst och har lärt sig att bajsa, vilket han gör hela tiden och överallt. Han springer runt som han vill här hemma o favvoplatsen just nu är i solen vid fönstret. Oli är på fashionshow o efterfest med massa modeller ikväll, inte så dumt jobb han har inte. Mitt jobb på tyska restaurangen är framflyttat till 30e april, så nu ska jag på 2 intervjuer imorrn för o jobba som eng-lärare. Tänkte tjäna ihop en slant så jag kan komma hem till saknade syrsestigen en sväng. Saknar er alla så mycket!! Men jag är överlycklig över att världens bästa systrar snart kommer hit!!=)





Dumbo


sol i sinne, brun inne

Sitter i soffan där solen skiner in med mitt morgonkaffe..idag ska det bli 26 grader o det ser jag fram emot. Ska strax ta på mig o åka och väcka miriam för o köpa cykel, som jag har sagt att jag ska köpa nu i 3 veckor. Igår hade jag lite tjejmiddag här , vi var 6 pers som lagade taco o drack vin, riktig mysig söndagskväll.
I lördagskväll satt jag med cathrine på en uteservering halva kvällen o drack vin, skrattade så mkt så vi fick kramp i magen, sen mexikanskt käk o en sväng på några barer o klubbar.

Onkle Ranier o tante Rickie har åkt nu efter 10 dar här. Har hittat på en hel del med dem i veckan, såsom silk street, grand hyatt på 66e våningen, marknad mm.  vi avslutade det hela med att sitta hela eftermiddan på mitt favvoställe o dricka öl eller colaöl. Nästa besök kommer redan om 2 veckor, lilla nea och ankan. det blir grymt skoj o dem kommer helt perfekt när alla takterasser öppnat och det är varmt o gött ute.

Jag har fått jobb!! På en tysk restaurang, ett brauhas, där jag ska gå klädd i rosa folkdräkt 5 dar i veckan o fråga kunderna vad dem tycker om stället. första dagen på onsdag, mer om jobbet kommer efter det!

Soool nu!

Pussss



RSS 2.0