tråkdag

hej hopp! idag har varit en riktig seg dag. Folk jobbar,  eller är i australien, mongoliet eller thailand o jag känner mig lite ensam. Som ni vet är jag ingen ensamvarg och har därför tråkigt. Just nu får jag mig en liten lektion om hur den ekonomiska-krisen ser ut där hemma av figge. det är bra! Själv känner jag inte direkt av någon ekonomisk kris här borta (förutom min egen;)) Det är billigt o hyra lägenheter iallafall och det är bra, för snart ska vi nog flytta. Eller snart o snart..i mitten av mars.
Idag har jag ialf haft storkok här hemma, köttfärsås för mig nu i 3 dar...jippi! Tagit en fika på "tous les jours" och köpt fler dvd-filmer. Bla den där Benjamin button och Gomorra. Men idag blev det bara mer Dexter och lite Lost.

Ja det var nog om denna tråkiga dag. Imorrn är det lördag och det gillar jag! Ett pass på gymmet och en drink blir det nog för att fira!Kanske även en tur till nåt tempel där dem har cermoni. Det får vi se...

Trevlig helg!Puss

slappardag

Idag har varit en slappardag, som många andra senaste tiden. Var iallafall på gymmet imorse o det är jag nöjd med! Cyklade lite o sen styrketräning, det är bra för knät! Fick höra skräckhistoria från cathrine(stavas viss inte med k) som oxå opererat korsbandet. Sen har hon inte tränat nåt alls typ o råkade ut för en grej till..2 mån på kryckor..nej usch...
Resten av dan har jag o cathrine bara slappat. Käkade lunch på amerikanskt ställe o sen lite planerade lite vad man borde göra här i peking och kom på att sy upp kläder borde fixas. En litet coctailklänning till moi till exempelt=)

Nu är det tv-serien Dexter och pistachenötter som gäller. Längtar till måndag då jag får sällskap i soffan igen!!

bisou!

jakten dag 2

jaha! då var det onsdag då.
Igår var jag på jakt efter en kaffebryggare men jakten fortsätter idag för antingen var den snordyr, 700 spänn eller miniliten med bara 6 koppar. Jakten fortsätter idag...
Senare drack jag kaffe med Katrin o Federica borta i Wang Jing. Mysigt ställe där vi fick nyårspresent! En liten söt oxe och ett kort där det stod fina ord, olika i allas. På mitt kort stod det: "May the New Year bring many good things and rich blessings to you and all those you love!" Fint tycker jag!
Sen blev det spontanmiddag hos daniel och marcus. Vi brudar var snälla o fixade mat tills dem kom hem, värsta lyxen. Potatismos(!), kycklingklubbor, spenatsallad och broccoli. Mumma! Försökte använda deras "ugn" men det tog evigheter. Jaa ni ser ju själva hur den ser ut..

galet!

Helt galet igår! Kinesiska nyåret firades och nu är det public holiday i typ en vecka. Folk är helt sjukt galna med o smälla raketer och smällare. Låter som krig och jag var livrädd o bli träffad när jag var på väg till thairestaurangen där vi skulle käka igår. Smattrar, dånar och smäller överallt..och det börjas på morgonen runt 8.
Ialf, vi var ca 20 pers som käka thaimat och firade nyåret igår. Kände kanske hälftern iallafall så det var skoj. När vinet var slut fortsatte vi mot Qbar(aka skabbiga hotellbaren) som har takterass. Så vid tolv stod vi ut på taket med varsin rasberry daquri och njöt. Sjukaste och häftigaste fyrverkerierna jag sett...överallt och jättemassa.
Sen vidare till punk bar o dansa till nån känd dj som va där.

Idag gör jag det här:

Puss puss!

åh nej!

kaffemaskinen har övergett mig=(

hallå i stugan

Nu har ny blogg. Den gamla blev full med spam och funkade inge bra o lägga upp bilder så flyttar mig hit istället.

Idag var det lite snyft och gråt för linnea och hennes kompanjon anki åkte vidare mot sydney. Har vart så skoj med dem här o nu känns det tomt och tyst här hemma. Vi har hunnit med en hel del faktiskt: massa god mat, turistat, druckit sjukt många drinkar och öl och skrattat mest hela tiden. Man glömmer lätt bort allt skoj man kan hitta på här när man bor här, men har nu upptäckt massa underskattade grejer tack vare krompan o ankan=)
Oliver är fortfarande i Melbourne på australian open o fotar och kommer hem den 2 februari. Längtar tills han är tillbaka! Tycker det är hemskt o bo själv, så tyst och tråkigt. Inatt sov jag knappt nåt alls då jag låg o oroade mig över mitt visum och pass som båda går ut inom en ganska snar framtid. Men nu har jag vart på ambassaden och får nytt pass om 2 veckor och då kan jag fixa visum med hjälp av min nya skola som börjar 16e februari: http://www.aclc-cn.com/


puss o hej!

RSS 2.0