ajaj

Idag har jag brännt mig ordentligt på rumpan o låren...ont! Mitt schema just nu ser ut som så: 8-12 skolan, 12-15.30 sola och bada, 16-17 jobba som eng-lärare,17-19 plugga matte,19 middag...typ=)  Hai keyi! (helt okej)
Peking är grymt varmt nu, nästan 40 grader, så det blir mycket ligga på "beachen". Det är mest det jag har gjort senaste veckan, plus varit ute och socialiserat förstårs. Förra veckan jobbade jag även en dag på en möbelaffärsöppning och det var hemskt, hade på mig jordens varmaste klänning, det fanns ingen ac och stod upp i högklackat i 5 h...pjuu..ca 35 grader var det. Men vad gör man inte för lite cash!
Fredagen spenderades i en liten beer-garden, sen qbar och dans på rysk klubb. Sen mysig tjejmiddag på lördagen som slutade med drinkar och dans till michael jackson(RIP). grymt skoj! Några dumplings slan ner oxå innan jag om hem. Upp hyffsad tid ändå på söndagen för att ligga o pinas i solen och plask i poolen med lite kompisar.
Jag älskar sommaren!! Snart kommer josse o figge med och det kommer bli grymt skoj, jag har börjat planera!=)
Imorrn ska jag på reklaminspelning igen, för kinesiska moon cakes (månkakor) Måste bege mig vid 6.30 så kommer tyvärr missa skolan, men men, får ta igen det när jag sitter o väntar mellan tagningarna.
Ciao! Puss!

det roligaste med att va på stranden är att kolla på konstiga kineser, dem älskar sand

och här har vi poolen där alla leker, till o med vuxna på 50 år, har lite svårt o se min pappa åka rutschkana från en svamp=)eller..?

och här har vi den hemska klänningen

lördagsluch med norska christina som just tagit sin master i operasång(!)

tjejmiddag

jag (i min fina klänning som jag fått fran mamma) och en liten kinestant, så söt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0